NOUTĂȚILE NOASTRE NU AU LIMITE

În toamnă, am lansat noi tipuri de produse în portofoliul Noark și cea mai importantă caracteristică o constituie dimensiunea, oferind posibilitatea de economisire a spațiului.

Ex9B40J clanek.png

Prima categorie de produse este reprezentată de mini-întreruptoarele automate slim Ex9B40J, care sunt potrivite atât pentru aplicațiile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Această gamă cu lățimea modulului 3/4 - 13.5mm pe pol în loc 18mm la dispozitivele obișnuite, face din această serie cea mai bună opțiune pentru instalațiile limitate ca spațiu. S-a păstrat structura internă a familiei obișnuite de produse Ex9B, ceea ce face ca Ex9B40J să fie deplin compatibil cu accesoriile întreruptoarelor regulate Ex9B: bobine de declanșare, minimă tensiune și supra-tensiune, contacte auxiliare și contacte de semnalizare defect. Se pot utiliza până la trei unități de contacte auxiliare și / sau de semnalizare declanșare, plus până la două bobine.

A doua gamă de produse o reprezintă întreruptoarele automate diferențiale Ex9NLE, care sunt potrivite în principal pentru aplicațiile rezidențiale, dar și pentru cele comerciale. Aceste RCBO-uri au doar un modul lățime, asfel încât se poate economisi spațiu comparativ cu RCBO-urile clasice în două module. Echipamentele se bazează pe principiul electronic - măsurare mai precisă a curentului rezidual. Aceste dispozitive nu vor avea de suferit la magnetizarea unității de declanșare. Astfel, testarea periodică nu este necesară, dar ele trebuie testate în mod regulat. Se recomandă să fie testate la fiecare 6 luni într-un mediu normal de funcționare respectiv 1 lună în condiții grele.

Ex9NLE EL_clanek.png