Am lansat noul site

Suntem încântați să vă prezentăm noul nostru site. Acesta dispune de un design modern, funcționalitate îmbunătățită și acces facil la informații. Scopul nostru cu acest nou site este de a oferi vizitatorilor noștri un mod mai ușor de a afla despre NOARK și produsele sale și de a căuta informațiile dorite.

Iată câteva îmbunătățiri pe care le aduce noul site:

Design nou - Noul nostru site are un design inovator pentru a vă oferi cea mai bună experiență. Responsabilitate mobilă - Site-ul este acum complet optimizat pentru dispozitivele mobile, ceea ce îl face ușor de utilizat, indiferent dacă vă aflați la birou sau în mișcare.

Catalog complet de produse - Am mutat portofoliul complet de produse online. Acum puteți găsi cu ușurință toate detaliile și documentele pentru toate produsele noastre doar cu câteva clicuri.

Căutare de produse îmbunătățită - Căutarea îmbunătățită cu filtre vă permite să găsiți mai ușor produsul pe care îl căutați. Acum există mai multe modalități de a căuta un produs. Puteți să introduceți numele, numărul EAN, numărul articolului sau să căutați categoriile de produse care au o structură asemănătoare cu cataloagele noastre tipărite.

Noua hartă a rețelei de distribuție - Noua hartă de distribuție vă ajută să găsiți rapid toți distribuitorii, revânzătorii sau tablotierii NOARK în apropierea dvs.

Secțiunea de referințe - întrucât produsele NOARK pot fi găsite în multe clădiri și proiecte minunate din Europa, am decis să creăm o colecție de referințe și să le împărtășim cu dvs.

Securitate mai mare - Site-ul are certificat SSL și am investit în securitatea site-ului.

nw2.png

Și multe altele! Accesați site-ul acum pentru a descoperi mai multe.

Sperăm să vă placă și ne bucurăm să primim orice feedback pe care îl aveți cu privire la modul în care putem îmbunătăți site-ul. Pentru orice sugestii sau comentarii, vă rugăm să completați formularul de feedback.

Formular de feedback