Noutăți

Competiția de alergare Noark Electric

"Alergarea mă ajută să îmi îmbunătățesc munca și să fiu pregătit pentru a îndeplini lista de sarcini și să obțin toate rezultatele pe care mi le propun, având mintea multa mai clară și aerisită. "

Probabil că ați auzit că alergarea este cel mai bun medicament pentru organism. Ei bine, nu este doar o zicală, este adevărat. Beneficiile de sănătate ale alergării sunt bine cunoscute: întărirea inimii, lucrează mușchii, oxigenarea și fluidizarea sângelui și arderea caloriilor. Mai mult, la Noark Electric credem că, de asemenea, creează un spirit de echipă și este o modalitate perfectă de a menține angajații concentrați și motivați.
Pentru a combina activitățile de team building cu obiectivul de a avea o organizație sănătoasă și adecvată, departamentul nostru de Resurse Umane a lansat provocarea prin competiția de alergare în companie.
Trebuie sa menționăm faptul că inițiativa a venit inițial de la un grup restrâns de angajați de la sediul din Praga acum trei ani, cu scopul de a cunoaște mai bine colegii, de a se motiva unul pe celălalt, de a rămâne activi și în același timp de a avea o competiție prietenoasă cu colegii.

Aceste valori rămân puternice și astăzi, când mai mult de 30 de angajați ai Noark și Chint din Europa și China participă la această provocare. În acest scop, folosim Endomondo. Este o aplicație de fitness care vă ajută să urmăriți activitățile sportive desfășurate și vă ajută să împărtășiți rezultatele cu colegii dvs. pentru a vă menține motivația.

La finalul zilei, nu există un sentiment mai bun decât stabiliera unui obiectiv, munca pentru acest obiectiv și atingerea lui sau chiar depășirea așteptărilor. Acest lucru fiind este valabil nu doar pentru aleragare, dar și în toate domeniile vieții.

Uitați-vă la tebelul cu alergătorii noștri de top.