Noutăți

Noutăți

NOARK va participa la expoziția „BePOSITIVE 2019” desfășurată în Lyon.

10.02.2019

Expoziția BePOSITIVE reunește toți actorii din domeniul construcțiilor și al energiei. Împreună putem conduce energia de mâine și tranziția digitală!

Top

LANSAREA NOI IDENTITĂȚI A COMPANIEI

17.09.2018

Sărbătorind cea de a 7 aniversare pe piața europeană suntem bucuroși că putem să împărtășim cu dumneavoastră noua identitate de brand care reflectă transformarea și empatizează cu angajamentul nostru de a oferi produse fiabile și de calitate.

Top

NOARK lanseaza noi cataloage cu produse noi

17.07.2018

Suntem mândri să vă prezentăm noile noastre cataloage de produse cu gama completă de produse pe care le oferim - inclusiv cele mai noi produse lansate.

Sponsorizare Noark Electric

27.04.2018

Ne am arătat suportul și am încurajat talentele performante, echipele pasionate de sport și proiectele inovative prin diferite programe de sponsorizare.

Competiția de alergare Noark Electric

29.03.2018

"Alergarea mă ajută să îmi îmbunătățesc munca și să fiu pregătit pentru a îndeplini lista de sarcini și să obțin toate rezultatele pe care mi le propun, având mintea multa mai clară și aerisită. "

Noark Electric Cataloagele

Cataloagele au un nou aspect au fost proiectate pentru a fi rapide și ușor de utilizat. Puteți găsi toate informațiile importante. Din 2011, ne-am construit reputația de a construi produse de încredere și de dei și clienții noștri servicii excepționale. Vrem să continuăm pe această cale și în viitor.

Produse noi în portofoliul Noark

22.05.2017

Noark .a adãugat în gama sa Separatoare cu fuzibile Ex9F

Newsletter - November 2015

03.11.2015

We would like to thank you and share with you the latest sucesses of our company.