Despre noi

NOARK Electric este o companie internaţională care îşi construieşte structura de distribuţie în Europa. Oferim o nouã oportunitate pentru partenerii noştri de afaceri, condiţii de garanţie peste standard şi o atenţ​ie deosebitã pentru clienţii noştri.

Compania NOARK Electric este o companie globală cu activitate la nivel mondial, care dezvoltă, produce şi distribuie echipamente şi componente electrotehnice. Compania este parte a unei grup multinaţional cu peste 25 de mii de angajaţi. NOARK Electric a investit milioane de euro în dezvoltarea de produse proprii şi lucrează cu cele mai noi tehnologii şi mijloace de producţie. Obiectivul nostru este de a construi un brand global. Centrele regionale din Shanghai, Praga şi Los Angeles coordonează activităţile de pe fiecare continent.

Logistică

Abordarea excelentă a clienţilor

Tehnologia nu înseamnă totul. NOARK face tot posibilul ca angajaţii săi, să abordeze in mod profesional şi onest, pe toti clienţii şi partenerii de afaceri. Nu dorim să furnizăm numai servicii. Ne dorim să găsim soluţii pentru dumneavoastră. Simplu, eficient, inteligibil şi cu minimum de birocraţie. Vom face tot posibilul pentru dumneavoastră.

Centrul logistic european din Praga

NOARK a construit şi continuă să dezvolte un centru modern de distribuţie la nivel european, la Praga, cu scopul de a asigura livrări prompte şi fiabile pentru întreaga gamă de produse, pentru clienţii noştri din Europa. Colaborăm strâns cu furnizori şi cu transportatori importanṭi, pentru a asigura accesul la produsele noastre pe piaţa europeană şi pentru a oferii servicii de logistică la nivelul solicitat de clienţii noştri.

Livrări la timp şi corecte

NOARK consideră că un serviciu logistic de primă-clasă trebuie să fie o componentă firească a ofertei sale pentru clienţi. Nu numai calitatea produselor, dar şi capacitatea de a le livra în siguranţă şi la timp, la locul de destinaţie corect, reprezintă o condiţie pentru îndeplinirea cerinţelor clienţilor noştri şi pentru asigurarea succesului nostru.

Tehnologii fiabile

O logistică de calitate necesită tehnologii moderne. Începând cu sistemul informaţional de calitate şi continuând cu dotările moderne de depozitare şi cu manipularea fizică a produselor. Noark investeşte în tehnologii moderne de logistică cu scopul de a creşte rapiditatea livrărilor, de a perfecţiona planificarea, de a elimina erorile şi de a simplifica procesele administrative.

Certificare

Fiabilitatea şi siguranţa produselor noastre, sunt aspecte fireşti

Întreprinderile de producţie NOARK sunt certificate conform standardelor ISO, în aşa fel încât să se îndeplinească cele mai stricte cerinţe în domeniul calităţii produselor. În plus faţă de certificarea ISO, NOARK respectă şi cele mai stricte cerinţe al certificării CIG023, în scopul de a răspunde cerinţelor non-standard necesare pentru mărcile de certificare atribuite de către autorităţile naţionale de certificare.

Punem accentul pe calitate

NOARK este preocupat să asigure certificarea produselor sale. Motivul nostru nu îl reprezintă numai cerinţele legale, ci şi calitatea şi respectarea nevoilor particulare ale clienţilor noştri. Filozofia noastră ne obligă să oferim clienţilor produse sofisticate. Toate produsele sunt testate şi certificate conform standardelor IEC şi EN. Din aceasta rezultă şi monitorizarea proceselor de testare conform schemelor CB şi CCA. Produsele sunt certificate pentru piaţa europeană şi mondială.

Respectăm cerinţele de pe pieţele individuale

NOARK îşi certifică produsele în fiecare ṭară prin mărci naţionale de certificare. Acest lucru face ca produsele noastre să respecte nu numai cerinţele de bază ale standardelor EN, dar şi reglementările specifice de pe pieţele locale. NOARK colaborează cu autorităţi de certificare/ acreditare atât în domeniul certificărilor obligatorii cât şi în cel al certificărilor suplimentare naţionale.