download Profil companie

Componente pentru instalaţii fotovoltaice

Componente pentru instalaţii fotovoltaice

O ofertă completă de componente pentru aplicaţii DC fotovoltaice care conţine disjunctoare de montaj şi compacte, izolatoare, separatoare şi descărcătoare de tensiune.

Ȋntrerupãtoare automate de instalare Ex9BP
Datoritã polaritãţii independente, ȋntrerupãtoarele automate Ex9BP sunt concepute pentru curent continuu, mai ales pentru aplicaţiile fotovoltaice, ȋn cazul cãrora anumite defecţiuni pot schimba polaritatea tensiunii.
Versiunile cu 1 sau 2 poli de 250 V şi 500 V sunt potrivite pentru aplicaţii de curent continuu si sisteme mici fotovoltaice, cele cu 3 şi 4 poli cu tensiune nominalã de 750 V şi 1000 V pentru aplicaţii fotovoltaice mari. Dispozitivele sunt disponibile cu un curent nominal de pânã la 63 A, capacitate nominalã de rupere de 6kA (Ex9BP-N) sau de 10 kA (Ex9BP-H) şi caracteristici de declanşare C şi K.
Mini-ȋntrerupãtoarele pot fi combinate cu o gamã largã de accesorii: contacte auxiliare de poziţie sau declanşare, bobine de declanşare sau de minimã tensiune. Toate accesoriile sunt montate din partea stângã a dispozitivului.

Ȋntrerupãtoare cu fuzibil Ex9FP
Ȋntrerupãtoarele cu fuzibil Ex9FP sunt utilizate ca protecţie pentru şirurile fotovoltaice ȋmpotriva scurtcircuitului. Acestea sunt oferite ȋn variante cu 1 şi 2 poli şi sunt potrivite pentru contacte cu fuzibil de dimensiune 10x38 mm şi curent nominal de 30 A.

Separatoare de sarcină modulare Ex9IP
Separatoarele de sarcină modulare Ex9IP sunt utilizate ȋn aplicaţii fotovoltaice şi sisteme de curent continuu. Acestea sunt oferite ȋn variante cu pânã la 63A curent nominal şi tensiune nominalã de 1000 V.
Separatoarele de sarcină modulare Ex9IP pot fi suplimentate cu o gamã largã de accesorii: bobine de declanşare de minimã tensiune utilizate pentru o deconectare sigurã a panourilor de la restul instalaţiei.

Dispozitivele de protecţie la supratensiune Ex9UP
Dispozitivele de protecţie la supratensiune sunt potrivite pentru sisteme fotovoltaice cu şi fãrã ȋmpãmântare. Acestea sunt oferite ȋn versiuni cu tensiune nominalã de la 500 pânã la 1000 V, cu şi fãrã contact de semnalizare de la distanţã.
Proiectarea modularã permite schimbarea modulelor fãrã a deconecta dispozitivul şi indicatorul optic va permite utilizatorilor sã cunoascã starea acestuia.

Întrerupãtoare automate în carcasă turnată Ex9MD
Întrerupãtoare automate în carcasă turnată Ex9MD sunt potrivite mai ales pentru aplicaţii fotovoltaice ca întrerupătoare principale , dar pot fi folosite şi ȋn industrie. Acestea sunt oferite cu bobine termomagnetice, ȋn versiuni cu 3 şi 4 poli, cu un curent nominal de pânã la 100 kA pentru toate mãrimile. Tensiunea nominalã de ţinere la impuls Uimp 8 kV permite utilizarea lor ȋn sisteme cu unde de supratensiune tranzientă de mare intensitate, de exemplu în industria grea.
Ȋn setul de livrare sunt incluse, pe lângã dispozitivul ȋn sine, şuruburile de montare şi barierele de fazã.
Ȋntrerupãtoarele pot fi echipate cu multiple accesorii, inclusiv contacte auxiliare de poziţie şi declanşare, bobine de declanşare şi de minimã tensiune, mâner rotativ, şi altele.

Panouri fotovoltaice CHSM6610P
Panouri fotovoltaice poli-cristaline seria CHSM6610P cu putere nominalã de ieşire de 240 Wp.

Dispozitiv de monitorizare inteligent SUP pentru aplicatii fotovoltaice
Dispozitivul de monitorizare inteligent SUP adaugă funcțiile de monitorizare și comunicare (ModBus-RTU) în tablourile de distribuție fotovoltaice și panourile de comanda . Acesta este componenta de bază, care are mai multe funcții de comunicare și de măsurare de curent și tensiune de până la 20 de siruri (randuri).
De asemenea , dispozitivul SUP are implementat si funcția de alarmă (supratensiune, minima tensiune, curent invers) și detectarea stării ale descarcatoarelor de supratensiune și întrerupătorilor de circuit. Starea dispozitivului este semnalizată prin LED-uri indicatoare pe partea din fata, toate valorile măsurate se pot observa pe ecranul integrat (numai în versiunea H).

• Funcție de masurare, creare de rețele și comunicare
• Îndeplinește cerințele IEC / EN 61010-1
• RS485, Modbus RTU, protocolul de comunicare
• Pentru 4 până la 20 de siruri (randuri )
• Afișaj integrat în versiunea avansată